+36 30 451 3355 info@avandi.hu

Párkapcsolati zűrök

Bármilyen oka is van a párkapcsolati konfliktusnak, és a köztetek levő viszony megromlásának, az valaminek a következménye. A fennálló helyzet egy olyan folyamat része, amely lépésről-lépesre jutott el a jelenlegi állapotába. A párkapcsolati problémák esetében pedig általában az a legnagyobb baj, hogy sokszor úgy elragadnak minket az érzelmek, hogy nem tudunk objektívek maradni, és az érzelmeink felülírják a tisztánlátásunkat: elbeszélünk egymás mellett, eltűnnek a közös pontok. Ilyenkor kell arra emlékeztetni magunkat, hogy ez nem volt mindig így, és érdemes megkeresni arra a kérdésre a választ, hogyan és miért változott meg a kapcsolat?

parkapcsolati_zurKEP1

A párkapcsolati zűrök során felmerülő kérdések feladata nem az, hogy kikiáltsatok egy, a problémáért felelős személyt, hanem az, hogy közösen találjátok meg a megoldási lehetőségek felé vezető utat. Coachként abban tudok segíteni, hogy feltérképezem veled, mik azok a problémás szituációk, amelyek eddig veszekedéseket, és elfojtott feszültséget eredményeztek. A közös munka során képes leszel tudatosan felismerni és hatékonyan kezelni az eddigi konfliktushelyzeteket. Bár nem a pároddal közösen dolgozunk, mégis, azáltal, hogy jobban megismered a saját mozgatórugóidat, már nem lehet belerángatni a régi játszmákba. Másképp fogsz ránézni az eddigi problémákra, így a párod sem fog az eddigi megszokott módon viselkedni, és könnyebben tudtok közösen hozzálátni a konfliktus kezeléséhez!

parkapcsolatizurok_KEP2

Neked ajánlom, ha

  • úgy érzed, bizonyos problémákat nem tudsz megoldani a pároddal
  • állandóan puskaporos hangulat van otthon
  • szerinted kizárólag a párod az oka a problémáknak
  • nem tudod érvényesíteni az akaratodat
  • szeretnél változni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá

 

Amiben segíteni tudok:

  • a probléma helyett a megoldásra fókuszálni
  • más szemszögből ránézni a konfliktusra
  • helyesen kezelni a konfliktust
  • feltárni az erősségeidet, amik építik az önbizalmadat
  • elindítani egy önismereti úton

 

Ha úgy érzed, ez a te témád, jelentkezz az első, ingyenes találkozásunkra, melynek során megismerkedhetsz a coaching módszeremmel, és eldöntheted, hogy velem szeretnél-e dolgozni a megoldáson.

1 + 8 =

Ezek a témák is érdekelhetnek:

Váltsd valóra az álmodat!

valtsdvaloraazalmod_kiskep

Ha van egy álmod, amit régóta dédelgetsz magadban, és végre készen állsz arra, hogy meg is valósítsd, csak egy kis támogatás kell hozzá, akkor kattints ide!

 

Párkeresés

parkereses_kiskep

Ha eleged van a barátaid által szervezett vakrandikból, és a netes társkeresésből, és szeretnéd végre megtalálni a párod, aki a hétköznapokban is a társad lesz, akkor kattints ide!!

 

Késik a gólya

kesikagolya_kiskep

Ha minden hónapban izgatottan várod, hogy megjelenjen a két csík a terhességi teszten, és azt gondolod, hogy egy kisbaba tudná teljessé tenni az életed, akkor kattints ide!