+36 30 451 3355

A főbb témakörök, amikkel hozzám szoktak fordulni

Kiégés

burnout_kiskep

Ha túl sok időt töltesz a munkahelyeden, mégse jutsz soha a végére a feladataidnak, ha otthon vagy, akkor sem tudsz kikapcsolni, és csak kattog tovább az agyad a teendőiden, akkor kattints ide!

Munka-magánélet egyensúlymunkamaganelet kiskep

Ha úgy érzed, hogy a hétköznapokban állandóan az idővel zsonglőrködsz, és folyamatosan próbálsz megfelelni az élet minden területén, akkor kattints ide!

 

Menjek vagy maradjak?

menjekmaradjakkiskep

Ha nehezen hozol döntéseket, szeretsz halogatni a téged érintő kérdésekben, akkor kattints ide!

Találd meg az álommunkát!

alommelokiskep

Ha szeretnél olyan munkát végezni, ami örömet okoz, és amit a hivatásodnak is tekintesz, de nem tudod a hozzá vezető utat, akkor kattints ide!

Beauty coaching

beauty_kiskep

Ha azt szeretnéd, hogy a tükörből egy olyan arc nézzen vissza rád, amit csinosnak és vonzónak találsz, akkor kattints ide!

 

Életmódváltás

eletmodvaltas_kiskep

Ha úgy érzed, hogy a tested csak torz kontúrja az igazi alakodnak, és szeretnél elindulni egy egészségesebb és fittebb úton, akkor kattints ide!

Kéne egy kis motiváció

motivacio_kiskep

Ha megvan a célod, de egy idő után elfogy a lelkesedésed, nem várt nehézségekkel találod szemben magad, és nem tudod, honnan szerezz erőt az álmod megvalósításához, akkor kattints ide!

Önbizalom tuning

onbizalom_kiskep

Ha nehezen tudsz kiállni magadért, képtelen vagy érvényesíteni az érdekeidet, és a nemet mondás sem az erősséged, akkor kattints ide!

 

Váltsd valóra az álmodat!

valtsdvaloraazalmod_kiskep

Ha van egy álmod, amit régóta dédelgetsz magadban, és végre készen állsz arra, hogy meg is valósítsd, csak egy kis támogatás kell hozzá, akkor kattints ide!

 

Párkeresés

parkereses_kiskep

Ha eleged van a barátaid által szervezett vakrandikból, és a netes társkeresésből, és szeretnéd végre megtalálni a párod, aki a hétköznapokban is a társad lesz, akkor kattints ide!

 

Késik a gólya

kesikagolya_kiskep

Ha minden hónapban izgatottan várod, hogy megjelenjen a két csík a terhességi teszten, és azt gondolod, hogy egy kisbaba tudná teljessé tenni az életed, akkor kattints ide!

 

Párkapcsolati zűrök

parkapcsoaltizur_kiskep

Ha folyamatosan konfliktus van köztetek, verbális csatatérré vált az otthonotok, és fogalmad sincs, hogyan lehetne megoldani a köztetek fennálló problémát, akkor kattints ide!