+36 30 451 3355

Kéne egy kis motiváció

Egyik kedvenc mentorom mondása szerint a motivációnk csak akkor fogy el, ha rossz, vagy nem reális a célkitűzésünk. Ezzel eleinte nem értettem egyet, majd végiggondolva életem eleve keservesen megvalósulni látszó, majd végül kudarcot valló projektjein, rá kellett jönnöm, hogy ez tényleg egy bölcs gondolat. Balsikereimben közös volt, hogy a rossz célkitűzés miatt nem értek részsikerek, ezért fogyott a motivációm, egyre kevesebb kedvem volt folytatni, és egyre távolabb kerültem a célomtól. Vagy túlságosan gyorsan akartam valamit elérni, vagy eleve irreális volt a tervem. Az önismeret tanított meg arra, hogyan tudom a nagy céljaimat apró részcélokká alakítani, és így folyamatosan fenntartani a motivációmat.

motivaciosKEP1

Mindenkit más motivál. Van, akit a pénz, van, akit a szóbeli elismerés. Van, aki a közösségi munkától kap szárnyakat, van, akit az ösztönöz, ha egyedül oldhat meg egy feladatot. Te tudod, hogy honnan merítesz motivációt a célod eléréséhez? Coachként abban tudok segítségedre lenni, hogy megvizsgálom veled, hogy az eddigi célkitűzéseidnél ki/mi motivált az utadon. Közösen feltérképezzük az erősségeidet, és felkészülünk azokra a nehézségekre, amik gátolhatnak a célod megvalósításában.

motivaciosKEP2

Neked ajánlom, ha

 • úgy érzed, semmihez sincs erőd
 • teljesíthetetlennek tűnik a kitűzött célod
 • nem tudod, honnan meríts inspirációt
 • elfogytak az ötleteid
 • úgy érzed, hogy elfogytak mellőled a támogató emberek

Amiben segíteni tudok:

 • feltárni az erősségeidet
 • megkeresni a motivációs forrásaidat
 • áttervezni a célodhoz vezető utat
 • újra feltölteni energiával
 • megerősíteni a mentális állóképességedet

Ha úgy érzed, ez a te témád, jelentkezz az első, ingyenes találkozásunkra, melynek során megismerkedhetsz a coaching módszeremmel, és eldöntheted, hogy velem szeretnél-e dolgozni a megoldáson.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Ezek a témák is érdekelhetnek:

  Beauty coaching

  beauty_kiskep

  Ha azt szeretnéd, hogy a tükörből egy olyan arc nézzen vissza rád, amit csinosnak és vonzónak találsz, akkor kattints ide!

   

  Életmódváltás

  eletmodvaltas_kiskep

  Ha úgy érzed, hogy a tested csak torz kontúrja az igazi alakodnak, és szeretnél elindulni egy egészségesebb és fittebb úton, akkor kattints ide!

  Önbizalom tuning

  onbizalom_kiskep

  Ha nehezen tudsz kiállni magadért, képtelen vagy érvényesíteni az érdekeidet, és a nemet mondás sem az erősséged, akkor kattints ide!