+36 30 451 3355

Késik a gólya

Mint minden egészséges nő, én is meg voltam győződve arról, hogy amint gyűrű kerül az ujjamra, azonnal teherbe fogok esni. Abba az álomba ringattam magam, hogy a nászútról már hárman fogunk hazaérkezni. Nem így történt. Szép csendben teltek-múltak a hónapok, és csak nem akart kopogtatni a gólya. Türelmetlen várakozásomat csak tovább növelte a barátok és ismerősök állandó kérdezősködése, hogy mikor bővül már a család? Tétlennek és tehetetlennek éreztem magam. Szerencsémre találtam egy olyan nőgyógyászt, aki mielőtt megvizsgált volna, először egy jót beszélgetett velem. Helyén kezelte a problémámat, és helyrerakta az önbizalmamat, így hamarosan megjelent a várva várt két csík is a terhességi teszten.

Természetesen az elhúzódó gyermekáldás számos okkal magyarázható. De tény, hogy a stressz az egyik legjobb fogamzásgátló. Az én esetemben is igaz volt, hogy amit görcsösen akarunk, ahhoz jutunk hozzá a legkésőbb. A túlzott akarás akkora feszültséget teremtett bennem, ami meggátolta az álmom teljesülését. Ha egészséges vagy, és mégsem esel teherbe, akkor coachként többek között abban tudok segítségedre lenni, hogy feltérképezem veled, mik azok a stresszfaktorok az életedben, amik gátolhatják a kisbaba érkezését.

kesikagolyaKEP2

Neked ajánlom, ha

 • gondolataid nagy része a teherbeesés körülforog
 • úgy érzed, csak egy kisbaba tudná teljessé tenni az életed
 • szorongással töltöd a napjaidat
 • az életnek ezen a területén is te szeretnéd kézben tartani a dolgokat

Amiben segíteni tudok:

 • támogatni, hogy szembenézz a félelmeiddel
 • eloszlatni a benned élő önkorlátozó hiedelmeket
 • közösen feltérképezni és csökkenteni a téged érő stresszhatásokat
 • elindítani egy olyan úton, ami megerősíti az önbizalmadat

Ha úgy érzed, ez a te témád, jelentkezz az első, ingyenes találkozásunkra, melynek során megismerkedhetsz a coaching módszeremmel, és eldöntheted, hogy velem szeretnél-e dolgozni a megoldáson.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Ezek a témák is érdekelhetnek:

  Váltsd valóra az álmodat!

  valtsdvaloraazalmod_kiskep

  Ha van egy álmod, amit régóta dédelgetsz magadban, és végre készen állsz arra, hogy meg is valósítsd, csak egy kis támogatás kell hozzá, akkor kattints ide!

   

  Párkeresés

  parkereses_kiskep

  Ha eleged van a barátaid által szervezett vakrandikból, és a netes társkeresésből, és szeretnéd végre megtalálni a párod, aki a hétköznapokban is a társad lesz, akkor kattints ide!!

   

  Párkapcsolati zűrök

  parkapcsoaltizur_kiskep

  Ha folyamatosan konfliktus van köztetek, verbális csatatérré vált az otthonotok, és fogalmad sincs, hogyan lehetne megoldani a köztetek fennálló problémát, akkor kattints ide!