+36 30 451 3355

Menjek vagy maradjak?

Többször kerültem olyan helyzetbe a karrierem során, hogy megkerestek egy állásajánlattal, és nekem döntenem kellett, hogy maradok-e a régi helyemen, vagy kipróbálom magam az új pozícióban. A döntés mindig pokoli nehéz volt, hiszen minden alkalommal végig kellett gondolni, mi mindent veszíthetek, ha otthagyom a megszokott munkámat, és azt latolgatni, vajon tényleg beválik-e az új hely? Volt, hogy jól döntöttem, volt, hogy rosszul. Pedig ha szakember segítségét kértem volna a döntéshozásban, talán kevesebbszer nyúltam volna mellé.

A döntéshelyzetek lehetőségek elé állítanak minket. A döntés pillanatában az egyik lehetőséget megragadjuk, a másikról viszont le kell mondanunk. Ezért olyan nehéz dönteni, és választani két lehetőség közül. A menjek vagy maradjak döntés dilemmája előjöhet karrier-, párkapcsolat, vagy lakóhely választás témakörében is. Coachként abban tudok segítségedre lenni, hogy feltérképezem veled a választási lehetőségek előnyeit és hátrányait, valamint támogatlak abban, hogy a számodra lehető legjobb döntést tudd meghozni.

menjekmaradjakKEP2

Neked ajánlom a közös munkát, ha

 • úgy érzed, olyan döntéshelyzetben vagy, amit nem tudsz megoldani egyedül
 • félsz, hogy rosszul döntesz
 • rettegsz a változástól, de kíváncsi vagy a határaidra
 • nehezen tudsz nemet mondani
 • ha szeretnéd a legjobbat kihozni magadból

 

A közös munka során képes leszel

 • meglátni a választási opciókban a lehetőségeket
 • mérlegelni a lehetőségek között
 • átgondolt döntést hozni

Ha úgy érzed, ez a te témád, jelentkezz az első, ingyenes találkozásunkra, melynek során megismerkedhetsz a coaching módszeremmel, és eldöntheted, hogy velem szeretnél-e dolgozni a megoldáson.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Ezek a témák is érdekelhetnek:

  Kiégés

  burnout_kiskep

  Ha túl sok időt töltesz a munkahelyeden, mégse jutsz soha a végére a feladataidnak, ha otthon vagy, akkor sem tudsz kikapcsolni, és csak kattog tovább az agyad a teendőiden, akkor kattints ide!

  Munka-magánélet egyensúlymunkamaganelet kiskep

  Ha úgy érzed, hogy a hétköznapokban állandóan az idővel zsonglőrködsz, és folyamatosan próbálsz megfelelni az élet minden területén, akkor kattints ide!

   

  Találd meg az álommunkát!

  alommelokiskep

  Ha szeretnél olyan munkát végezni, ami örömet okoz, és amit a hivatásodnak is tekintesz, de nem tudod a hozzá vezető utat, akkor kattints ide!