+36 30 451 3355

Párkeresés

A húszas éveim első felét párkereséssel töltöttem. Voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, de valami sosem stimmelt. Természetesen legtöbbször a másik félben kerestem a hibát: miért nem figyel rám, miért nem tölt velem elég időt, miért nem vagyok számára elég fontos, miért nem szeret eléggé? De sosem tettem fel magamnak ugyanezeket a kérdéseket. Sosem gondolkodtam el azon, hogy én magam szentelek-e elég figyelmet magamnak, hogy fontos vagyok-e a magam számára, van-e elég időm magamra, és szeretem-e magam eléggé? Pedig a sikeres párkeresés egyik alappillére, hogy tisztában legyünk saját értékeinkkel, és azzal, hogy boldogságunknak a másik fél csak egy fontos eleme, nem pedig kizárólagos oka.

parkeresesKEP1

Véleményem szerint, ahhoz, hogy megtaláld a párod, mindenképp szükséges, hogy meg tudd fogalmazni azt, hogy mire és kire is vágysz pontosan. Ahhoz, hogy készen állj beengedni egy társat az életedbe, azt is tudnod kell, hogy egyáltalán készen állsz-e egy új kapcsolatra? Coachként abban tudok segíteni neked, hogy megkeresem veled a visszatérő motívumokat az eddigi kapcsolataidban, elindítalak egy önismereti úton, és minden eszközt bevetek, hogy megszerettessem veled a tükörképedet.

parkeresesKEP2

Neked ajánlom, ha

 • nincs elég önbizalmad
 • fogalmad sincs, miért nem sikerülnek a kapcsolataid
 • úgy érzed, nincs lehetőséged az ismerkedésre
 • támogatásra van szükséged, hogy vonzónak érezd magad
 • szeretnél változni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá

 

Amiben segíteni tudok:

 • megtalálni a visszatérő motívumokat az eddigi kapcsolataidban
 • eloszlatni a benned élő önkorlátozó hiedelmeket
 • feldolgozni a magaddal hozott nem megfelelő párkapcsolati mintákat
 • eloszlatni a benned élő párkapcsolatról szóló tévhiteket
 • támogatni a tudatos párkereső utadon

Ha úgy érzed, ez a te témád, jelentkezz az első, ingyenes találkozásunkra, melynek során megismerkedhetsz a coaching módszeremmel, és eldöntheted, hogy velem szeretnél-e dolgozni a megoldáson.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Ezek a témák is érdekelhetnek:

  Váltsd valóra az álmodat!

  valtsdvaloraazalmod_kiskep

  Ha van egy álmod, amit régóta dédelgetsz magadban, és végre készen állsz arra, hogy meg is valósítsd, csak egy kis támogatás kell hozzá, akkor kattints ide!

   

  Késik a gólya

  kesikagolya_kiskep

  Ha minden hónapban izgatottan várod, hogy megjelenjen a két csík a terhességi teszten, és azt gondolod, hogy egy kisbaba tudná teljessé tenni az életed, akkor kattints ide!

   

  Párkapcsolati zűrök

  parkapcsoaltizur_kiskep

  Ha folyamatosan konfliktus van köztetek, verbális csatatérré vált az otthonotok, és fogalmad sincs, hogyan lehetne megoldani a köztetek fennálló problémát, akkor kattints ide!