+36 30 451 3355

Running & Coaching

Ha feszélyezve érzed magad a coaching ülések tipikus helyszínein: zavar a kávézó alapzaja, nem tudsz megnyílni egy steril hangulatú irodában, elkalandozik a figyelmed az általam felkínált coaching stúdióban, vagy gondot okoz, hogy a legbelső problémáidról beszélve szemkontaktust teremts, akkor próbáld ki a Running & Coaching megoldásközpontú edzést.
Running & Coaching során a természetben, mozgás (futás vagy gyaloglás) közben foglalkozunk az általad hozott témával. Ha vettél már részt valaha futóversenyen, vagy jártál teljesítménytúrán, akkor tudod, hogy egy-egy ilyen jellegű megmérettetés felér egy többórás önismereti kurzussal. Ahogy fogynak a kilométerek, úgy könnyíti meg a témádról való beszédet a szabad tér és a friss levegő. Mozgás közben sokkal tisztább fejjel látsz rá a témádra, és könnyebben találod meg a megoldáshoz vezető utat.
Ha úgy érzed, ez a lehetőség neked szól, jelentkezz az első, ingyenes találkozásunkra, melynek során megismerkedhetsz a coaching módszeremmel, és eldöntheted, hogy velem szeretnél-e dolgozni a megoldáson.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet